lauantai 15. kesäkuuta 2013

40. MISTÄS SITÄ ALOTTAIS...

Nyt ekan kerran on kyllä semmonen fiilis, etten ihan oikeesti tiiä mistä tässä alkais kirjottamaan... Viime postauksessa kirjotin, että olin just saanut kipsin pois, jonka jälkeen onkin tapahtunut aika lailla kaikkea. Peruskoulu saatiin suoritettua kunnialla tasaisen ysirivistön saattelemana loppuun ja kesäloma aloitettiin - tai sitten ei, työt nimittäin kutsui. Tällä hetkellä teen oikeesti niin pitkiä päiviä, ettei sitten millään riitä puhtia tehdä oikeastaan mitään töiden jälkeen ja kun on vapaapäiviä, niin niistä oikeesti osaa nauttia! Pahoittelut siis, että blogi on nyt jäänyt taka-alalle.

Ääh ei tunnu yhtään tää kirjottaminen nyt sujuvan... Muttamutta, oon siis nyt päässyt taas ratsastamaan ja oli pakko tulla vähän tännekin jakamaan mietteitä. Ekan kerran kun sinne kiipes niin tuntu turvalliselta ja kotosalta, ei yhtään niin oudolta ja vieraalta mitä kuvittelin. Murtuneen jalan jalkkari tuntu lyhyemmältä ja kehonhallinta oli vaikeempaa, mutta mikään ei sattunut, tuntunut pelottavalta tai liian vaikeelta. Oon nyt ratsastanut kolme kertaa ja joka kerta palautuu paremmin jutut mieleen. 

Haluisin nyt paljonpaljon videoita ja kuvia, että pystyisin nyt tauon jälkeen nopeasti korjaamaan virheitä, mutta ei kuvaajaa saa aina taiottua paikalle. Lotta kuitenkin oli yks päivä kuvaamassa ja vaikkakin parin muuttujan takia sain vain ihan muutaman kuvan, niin oon tosi kiitollinen ees siitä vähästä! Tää oli siis toinen kerta kun ratsastin ja tosiaan ratsastuskuvia tuli alle 10 ja kiitos mun ihanan istunnan vain 1 julkaisukelpoinen ratsastuskuva löytyi...




Koitan nyt päivitellä aina kun saan jotain uusia ratsastuskuvia tai jotain muuta aihetta postata, nyt vaan jotenkin ei tunnu tää blogiin kirjottaminen tällä hetkellä olevan se ykkösjuttu, niin pidetään tää vaan semmosena kivana paikkana, minne postaile aina kun mieli tekee, ei tästä tartte tehä kellekkään vaikeeta. Muistetaan nyt nauttia auringosta ja vapaudesta, sitä on vaan rajallisesti, joten pitää ottaa koko ilo irti!

29 kommenttia:

  1. Kiva kuulla sinusta jotain ;)(olen odotellut sinun postauksiasi)
    Onko nyt kivaa kun ei ole enää kipsiä? ;)

    VastaaPoista
  2. tää sun blogi on tosi kiva !:) tosi ihania kuvia ja oot tosi kaunis :)
    kattelin sun jotain videoita tubesta ja nekin oli tosi hyviä !
    olis kiva, ainaki musta jos tekisit jotain videopostauksia välillä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiittikiitti, joo yks on itse asiassa kokoamatta, mutta nyt oon toisella puolella maapalloa niin en oo kerennyt ollenkaan koneen ääreen :)

      Poista
  3. Voisitko Tuulia käydä katsomassa mun blogin ja liittyä lukijaksi. Osoite on: nuppujajello.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. :DDDDDDDDD yrittäisit ny ees jotai kirjottaa tänne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kirjottelen sitten kun jos mieli tekee, nyt ei tunnu sujuvan turhaan rustailu :/

      Poista
  5. hei ridaaksä viel Mintul? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en enää, sittenku takas kotona ni saatan käydä vähän köpöttelemäs sen kaa :)

      Poista
  6. kirjottaisit jotain 8( tää on mun lempiblogi, ja joka päivä käyn tän kattomassa siinä toivossa että olisit jotain kirjoittanut ... Voisitko jatkaa bloggausta? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi ihana, kyllä mä muutaman postauksen varmaan vielä teen, mutten sen pidemmälle voi lupaa :/

      Poista
  7. sama kuin ylemmällä anonyymillä.. joka päivä mä käyn kattomassa oisitko postannu jotain, mutta ei :c sulla on ihania vuokraponeja, ratsastat siististi ja oot tosi kaunis. tää blogi ois aivan ihana, jos vaikka kerran viikkon jaksaisit postata. joohann :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voieikä, kiitoskiitos:) kuten tohon ylempäänkin vastasin, niin kirjottelen varmaan vielä muutaman postauksen, mutten sen pidemmälle voi luvata:)

      Poista
  8. Mistä moinen postaus-tauko?? Videoita välillä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei nyt vain ole ollut mitään inspiraatiota kirjoittaa :/

      Poista
  9. Mitä nyt kun talli on myyty? Miten Pojun kävi? Entä Jokeri?

    VastaaPoista
  10. Vuokratko enää pojua, ku talli myyytii? Päivittele tää blogi!!!:):):) tää on ollu nii iihana blogi, kunnes tuli tää tauko :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kerron sitten täällä kunhan ensin asiat vähän itsellenikin selkiytyvät :) kiva kuitenkin kuulla että blogista on tykätty!

      Poista
  11. mä oikeesti rakastan tätä sun blogia! tää on ispiroinu mua itteeni paljon omaan ratsastukseen, ja nyt alko uus kisakausi sitten keväällä jo aluetasolla! sä oot niin ihana persoona ja vaikka sun jalallekin kävi silleen, niin sä kuitenkin jatkoit ratsastusta etkä luovuttanut!
    ihan todella ikävää että talli myytiin. yksi oma kaverini kävi myös pojulla valmennuksissa samaisella tallilla missä sinä käyt. hän ei kyllä minulle ole maininnut mitään sen myymisestä.. ikävää :( jatkatko ratsastusta enään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos ja kiva kuulla :) toivottavasti kausi on mennyt hyvin! kirjoittelen tänne myöhemmin kuulumisia, jolloin selvennän myös tulevaa :)

      Poista
  12. Tää on ihana blogi mut miks et oo kirjottanu pitkään aikaa :o

    VastaaPoista
  13. ois kiva kuulla sustki jotai josku ....

    VastaaPoista
  14. miks et enää kirjotq

    VastaaPoista
  15. Mihin oot kadonnu :o

    VastaaPoista