lauantai 11. toukokuuta 2013

38. KAMERAMIEHEN ROOLISSA

Tänään ja huomenna mä oon lupautunu kuvaamaan tallilla järjestettävää istuntakurssia ja tänään tulikin vietettyä kameran takana semmoset 3 tuntia. Voin sanoa, että pikkuhiljaa alkaa siinä horisontti heittämään, kun lähinnä liinassahan noita pyöriteltiin! Hyödyllistähän se on muidenkin virheiden analysointi (kuulostipa pahalta), kun löytää samoja virheitä omasta ratsastuksesta. Kaiken lisäksi sattu aivan super kivat kelit tälle viikonlopulle ja ehkä saan siinä sivussa sitten vähän väriä pintaan. Päätin pitkästä aikaa myös ottaa meidän järkkärin tallille mukaan ja sainkin joitakin siedättäviä kuvia räpsästyä poneista tarhassa. Ois kyllä niin huippu se uusi, oma järkkäri, mutta kyllä tollakin pärjäillään.






Maanantaina - ♥ - on kipsin poisto ja oijoi kun nää viimeset päivät on olleet odottamisen tuskaa. Vihdoin, ihan oikeesti, vihdoin! Monet on sanonu mulle, että aijaa, nytkö jo ja voi kun tää aika on menny nopeesti. Uskokaa mua, ei oo menny nopeesti!! Toisaalta nyt viime päivinä en oo käyttänyt keppejä ollenkaan, joten arki on aika lailla alkanut olemaan normaalia.

Mua lähinnä naurattaa, kun mulla on vielä uggit + villasukat toukokuussa +20 lämmössä, mutta kun toi sairaalakenkä näyttäs vielä hirvittävämmältä conssin vieressä, niin taistellaan nyt viimeset päivät, vaikka tukalaahan tää on. Mitäsmitäs vielä, ainiin, sain kuvattua ekat jutut tonne Myynnissä osioon, jonka lisään heti tän postauksen jälkeen. Vielä ei oo kauheesti kamaa, mutta sit kun keksin, mitä kaikkea mulla on jäänyt komeroihin pölyttymään, niin laittelen sinne.

16 kommenttia:

  1. thihii kiva postaus taas tulbss♥ hyviä kuviaa oot otellu pouneista ;)

    VastaaPoista
  2. Vähän kiva tää :) Kui kivaa ku saat sen kipsin pois, jesjes ! Oot oottanu varmaa kauan tota päivää :) Hyviä kuvia oot heppasista otellut ;)

    VastaaPoista
  3. Ootko varma et saat kipsin pois, mä sain mut se ei ollu lähteny luutuu ni sain tälläsen mukavamman ortoosin jonka kanssa kestän viel pari kuukaut (y) :D ainii.. laita sit niit kuvii siit istuntakurssist ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no sanotaako nii että toivotaan parasta ja odotetaan pahinta :D mikä sulla oli murtunu? ja joo voin laittaa, jos saan luvan osallistuneilta:)

      Poista
    2. kappas.. huomasin sun vanhasta postauksesta et oliki lähteny luutuu.

      ja joku avomurtuma. Niinku kyynärvarsi on molemmis luista poikki, sit niis on murtumia. On vähän pahempi ku sulla joten toivotaan että sulla on jalka kunnossa ;)

      Poista
    3. voiei :/ ja kädessä on myös se paha kun sitä ei käytetä samalla tavalla kun jalkaa, kun siis luulis että sattuis aika paljon jos ois viel jotai kasas ku seisoo sil kipsijalal mut nyt tuntuu iha normilta:)käteen taas ei joudu varaamaan painoa niin se ei niin helposti " ilmota itsestään ", olipas sekava mutta toiv ymmärsit ja paranemisia :)

      Poista
  4. iteltäni murtui solisluu tossa joulukuun alussa ponin kaa estevalmennuksess ypäjällä:( tuli siinä puolentoista kuukauden saikku ilman ratsastusta, tukisiteen kanssa:( kyllä harmittaa, melkeen rupeaa itkettämään, kun sitä mietin! poni pääsi onneksi ratsutettavaksi ypäjälle sillä aikaa, mikä oli kyllä onni onnettomuudessa! käytiin joka viikonloppu katsomassa rakasta siellä, mutta enhän mä voinut sitä edes taluttaa:( en halunnut olla tallikavereitteni kanssa, en halunnut mennä tallille, muuta kuin hakea ponin jotain kamoja vietäväksi ratsutuspaikalle. en kuulemma seuraavana päivänä, kun poni oli jäänyt sinne ypäjälle (itse asutaan reilu kahden tunnin ajomatkan päästä sieltä) puhunut paljoa kellekkään, oli kotona ihan hiljaa, itkin kokoajan ja en pystynyt juurikaan edes hymyillä. elämä meni jotenkin ihan sekasin, kun normaaliin päivärytmiin on viimeiset kolmisen vuotta kuulunut ponin päivittäinen hoito/ratsastus/valmentautuminen/kisaaminen! tiedän tunteen, aika tuntuu menevän älyttömän hitaasti, mutta odotas vain sitä ihanaa päivää, kun pääset takasin hevosten pariin ja ratsastamaan! siinä tulee IHAN eri motivaatio, ratsastus ei ole millään lailla velvollisuus, vaan oikeus! jaksaa aina ihan eri tavalla keskittyä jne.! toivottavasti on alkanut tuo jo luutumaan, mut älä säikähdä, mullakaan ei ihan heti alkanut se luutumaan, mutta heti seuraavalla kontrollilla oli jo luutumassa:)! tsemppiä oikeesti kauheesti ja toivottavasti pääset nopeesti takaisin hevosen selkään:)!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. apua mitä tähän pitäs sanoo, ihana kommentti :D harmi että teilläki oli huonoo tuurii mutta hyvä että kaikki palautu ennalleen. mäki oon muute nyt jo huomannu ton, että kun aikasemmin piti vaan ratsastusta semmosena rutiinina ja just velvollisuutena, ei aina tajunnu vetää täysillä ymm nii nyt on taas nii paljo uutta energiaa ja motivaatiota! et tiiäkkää kui hyvälle fiilikselle tää kommentti sai :)

      Poista
  5. jeejeee tulpsuuuuuuu! hienoo, mul on nyt pari plääänii meille ;)

    VastaaPoista
  6. jjee kivoi kuvii ponnyistä ja muutenki jeah ku sait sen kipsin pois ;) ps. enhä oo yhtää myöhäs tän kommentin kaa XD

    VastaaPoista
  7. Millon laitat kuvii sairaalakengästä tai siis yleensä sun asusta ton kipsin kanssa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. valitettavasti... ei vaan onneksi ei enää onnistu kun oon jo saanut kipsin pois :D ja unohin ottaa kuvan se kenkä jalassa, reikäpää mikä reikäpää :D

      Poista