lauantai 15. joulukuuta 2012

13. KOKOAMISTA JA VIELÄ LISÄÄ KOKOAMISTA

Lauantaina mulla oli Pojulla tunti ja tehtiin kokoamisia ilman jalustimia, ensin en tajunnut käyttää riittävästi istuntaa, mutta kun muistin tehdä pidätteet myös istunnalla niin poni oli aivan huippu! Tehtiin ympyrällä aluksi käynnissä kokoamista ja siitä siirtyminen lyhyeen raviin, jotka onnistu tosi hyvin. Sen jälkeen otettiin laukannostoja, ne meni ekana tosi hyvin, mutta sitten paineistin ponia liikaa ja se vetäs herneen nenäänsä. Siinä sitten pompittiin ja hypittiin suuntaan jos toiseen varmaan 10min, ja mulla oli vähän tiukat paikat, kun tasapaino ei oo mikään maailman paras ja siitä vielä jalkkarit pois! Kun sain taas ponin ruotuun, niin siitä tuli ihan super, polki niiiiiiin hyvin, musta tuntuu että hehkutan vaan, mutta kun sellaselta se tuntu ja kuulemma näyttiki!

Vois vaihteeks hypätä joku päivä, jos pohja sallii!

Sunnuntaina mentiinkin sitten Pojun kanssa vähän peltorallia ja poni tykkäs! Kaverin piti tulla kuvaamaan, mutta suunnitelmiin tulikin muutoksia, joten ei saatu vieläkään uusia kuvia. Mentiin aluksi ravia ympäri peltoa ja sitten vähän pidempiä laukkapätkiä ja pikkuspurtteja. Poni väsy aika nopeasti, joten en mennyt varmaan edes 30min, mutta hiki tuli pintaan ja poni tyytyväiseksi!

Maanantaina Pojun kanssa jatkettiin taas kokoamisia ja meijän tunnilla oli toinenkin ratsukko. Tehtiin lyhennyksiä eri tehtävissä, ja Poju oli vasempaan kierrokseen kaikissa aivan sika magee, mutta sitten oikealle en saanut tasaista tuntumaa ja istutuntaa käyttöön, niin tuli hiukan sekoilua siinä. Tällä kertaa ei tarvinnut onneksi alkaa sentään tappelemaan, että mitä vauhtia ja tahtia mennään.

Viime kerta kun joku oli kuvaamassa :DD

Keskiviikkona kokoamista taas ja Poju alkoi olemaan parempi ja parempi joka kerta, on sen kunto noussut ihan sikana! Pitäs joku kerta saada joku kuvaamaan, niin tekin näkisitte, että onhan se meno vähän parantunut viimesimmistä kuvista, mutta voivoi, kun syksy on niin eihän tuolla mitään näe saatika kuvaa, paitsi viikonloppuisin.

12 kommenttia:

  1. oks teillä lunta sielä? Kiva et on menny kivasti!

    VastaaPoista
  2. ooi kiva postaus! ootte huiput <3
    ps. haatoin sut ;)

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus, en haluu ruinata mutta
    oisko sun mahdollista tehdä postaus sun omistan ratsastusvaatteista, kypäristä yms. :) olis tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo kyllä mä lupaan sen jossain vaiheessa tehdä, mutta mulla on 2 eri tallilla ja osa kotona kamoista joten vähän hankalaa kyllä:D

      Poista
  4. teetkö bannereita? (: nimittäin olis banneri pulaa :S

    VastaaPoista
  5. hienoo tuulia ! mut ärsyttävää ku sul ei oo uusii kuvii..tiiän kyl tunteen :/ ja tuun jokupv kuvaa teitä ? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. muaki ärsyttää:( mut se vaa ku on nii pimee, ni ei tuol ees saa kuvii :s onneks koht on loma ja sit alkaa tulee valosaa, tuu vaa:)

      Poista
  6. Kiva että kirjotat taas vähästä aikaa mutta kerro myös Mintun kuulumisia.

    VastaaPoista