tiistai 25. joulukuuta 2012

15. HYVÄÄ JOULUA!

Hyvää joulua kaikille ihanille lukijoille! Meillä meni joulu oikeen kivasti mökkeillen; syötiin, saunottiin, kuunneltiin joululauluja, syötiin lisää ja vielä illan päätteeksi avattiin lahjat. Mulla oikeestaan kaikki lahjat oli tosi hyödyllistä ja ajateltua, voin tänne bloginkin puolelle laittaa niistä postauksen, jos teitä kiinnostaa.

Poneista mulla ei ole kuvaajan puuttuessa yhtään jouluisia kuvia, niin ajattelin laittaa tähän meidän koirasta sitten muutaman vähän jouluisemman tai edes talvisemman kuvan, jottei ihan ilman kuvia jäisi tämäkään postaus! Ja pentu se on, vaikkakin jo valtava sellainen... Jos en saa poneista uusia kuvia, niin oisko teidän mielestä parempi, että laitan esim. tosta meidän koirasta kuvia vaiko vanhoja kuvia poneista?




Päätin nyt myös tuon lukijoiden ikä -kyselyn ja lopputulos oli tämä. Oikeastaan meni aikalailla niin kuin kuvittelinkin, vähän minua nuoremmat ovast suurin lukijakunta. Huomasin myös, että vastanneita oli enemmän kuin rekisteröityneitä lukijoita, kiva jos teitä on enemmänkin!


LUKIJA, MINKÄ IKÄINEN OLET?


Sitten vähän vanhempaa tekstiä, mitä olin kirjoittanut tänne, nämä siis viime viikolta:

Maanantaina olin Mintulla ja menin taas ilman satulaa, kivempi ratsastaa nyt talvella toppavarusteissa ilman satulaa. Poni on ollut nyt joka kerta tosi innokas tekemään töitä, kun en käy nyt niin useesti, tekee ihan hyvääkin sen motivaatiolle. Tehtiin ihan perusjuttuja, ympyröitä, siirtymisiä ja pysähdyksiä. Laukassa pyrin vaan säilyttämään energian ja kääntää ulkoavuilla. Kaikki sujui ihan hyvin tälläkin kertaa, Mintusta on tullut niin ihanan nöyrä. Minttu on nykyään muuten ihan hirvittävän karvanen, en meinannut maanantaina tunnistaa sitä, pitää ottaa kamera mukaan kun on valosaa, niin näätte!

Tiistaina vielä viimeinen tunti peikillä ja menin Mortilla, oli aika raskas edestä ja sai käyttää kunnolla jalkaa. Meillä oli sijainen ja tykkäsin tosi paljon siitä, ainoo tunti jolloin oon oikeesti tajunnut jotain! Tehtiin avoja pitkillä sivuilla ja Mortti meni ne toosi hyvin. Loppua kohden poni alkoi vähän jo kevenemään edestä, toi on niitä heppoja, että pitäs mennä 2h putkeen ennen kun saisin toimimaan miten haluisin, mutta ei se huono ollut!

Keskiviikkona ja torstaina mulla oli Pojulla tunti ja nyt jätettiin kokoamiset pois ja alettiin säätämään väistöjä. Oon aina ollut jotenkin ihan hukassa väistöjen kaa ja tälläkin kertaa tuntu siltä, mutta kyllä poni kait ihan hyvin väisti. Väistöjen lisäksi tehtiin pieniä voltteja joka kulmaan ja näissä tuli kääntää vain pohkeilla ja loppujenlopuksi ne meni tosi hyvin. Mä jään niin usein kädellä liikaa säätämään, että oli kiva kun huomas, että osasin vaikuttaa myös istunnalla. Laukat meni ihan ok, mutta en osaa ollenkaan istua siellä, vatsalihastreeniin!

15 kommenttia:

  1. ois kiva jos tekisit semmosen joululahja esittely postauksen :D

    VastaaPoista
  2. Koira kuvia mielummin :-)

    VastaaPoista
  3. koirakuvia tmv sitten tulee jatkossakin :) ja eiköhän se joululahjapostauskin!

    VastaaPoista
  4. Joo joululahjapostaus ihan ehdottomasti!! :D

    VastaaPoista
  5. joo, se joululahjapostaus oli kyllä kiva (: ja koirastakin voi laitella postauksiin kuvia, vähän vaihtelua ja ei tarvitse laittaa aina vanhoja kuvia poneista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, ei sitte niitä samanlaisii kuvia tarvii aina laittaa :D

      Poista
  6. Saanko tehä susta ja vaikka Mintusta videon tubeen? (: jos linkkaan sulle sit kun se on valmis..? :) lupaan että tulee hyvä! Voisin ottaa täältä blogista vaikka kuvia siihen videoon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en halua, että tuntemattomat tekevät :) älä ota mitenkään henkilökohtaisesti, mutta valitettavasti ei :)

      Poista
  7. okkeei:( oisin saanu niin hyvän idean tehä..

    VastaaPoista