maanantai 11. helmikuuta 2013

24. KAUDEN STARTTAUS

Eilinen kisapäivä ei sitten alkanutkaan ihan toiveiden mukaan, sillä aamulla poni päätti leikkiä hippaa mun kanssa ennen kun anto tarhasta kiinni... Saatiin kuitenkin kamppeet ja poni aikalailla aikataulussa pakattua. Seuraava ongelma tulikin sitten meijän vanhan navigaattorin kanssa, nimittäin saatiin vähän ajella lenkkiä, ennen kun löydettiin kisapaikalle, eli Husöseen. Luokkana meillä oli aikuismerkin kouluohjelma, eli Helppo B.

Käveltiin n.15min ja poni katteli paikkoja ihan innoissaan, pysähteli oikeen ja korvat tötteröllä pällisteli. Verkkailtiin kentällä n.10min, lähinnä ravia ja käyntiväistöjä, poni oli tosi super, se liikkuu aina kivasti kisojen verkoissa, onneks! Maneesin verkka olikin vaan 15min, joten sen sai käyttää aika tehokkaasti. Poni oli ihan ihmeissään kun pääsi moneen kuukauteen taas maneesiin ja sen lisäksi pällisteli kukkaruukut, kouluaidat ja katsomon niin huolella... Alkuun sai kyllä pidätellä, oli sen verran meno päällä, mutta lopuksi se oli tosi hyvä.




Kuvat c. Liisa

Oltiin meijän verkkaryhmässä ekoja yhen ratsukon poisjäännin takia. Poni oli tosi rento kun lähettiin radalle ja alkurata menikin tosi hyvin! Sitten parin tehtävän jälkeen hengähdin ja olin silleen huh, täähä menee hyvin - heti sitten tuli semmoset black outit, että sähläsin siellä pariinkin otteeseen. Ärsytti! Kaikki meni kuitenkin kaiken kaikkiaan ihan hyvin, poni painui välillä luotiviivan taakse liian heikon pohkeen takia ja mä valmistelin vähän huonosti, mutta näin meidän kolmanneksi (?) B:ksi ja kauden ekoiksi kisoiksi ihan kelpo suoritus, 59,8%. Ilman mun töppäilyjä ois varmasti mennyt jo kivasti yli 60%. Poni oli hieno ja ennen kaikkea rento!

Kuva kopioitu http://sonjaw.pic.fi/


Huonoin piste oli 3 ja paras 8, tykkäsin tosi paljon laajasta skaalasta, mitä tuomari käytti. Tuomarin kommentti oli Pajon hyviä pätkiä, ajoittain muoto painuu luotiviivan taakse, muuten poni liikkuu mukavassa peräänannossa. Opettele rata huolellisemmin. Kiva poni!

Parhaat prossa mulla ikinä Helposta B:stä, joten vaikka oonkin itsekriittinen, niin kai sitä pitää tyytyväinen myös itseensäkin olla. Tykkäsin muutenkin kisoista, varsinkin ihana buffa, hyvä maneesi ja kiva tuomari, niin miksei Husöseen joskus uudestaankin vois lähtee!

16 kommenttia:

  1. oii vähä noi kuvat on ihanii ja hienoja ooottee :) ! toi rata kans näytti siistilt ja tasaselt ;) seuraavan kerran ku tuutte husöseen nii me voitais tulla kuvaa ku meilt o nii lyhyt matka sinne ;)? superiit !!

    VastaaPoista
  2. uuu hienot! sehä meni jo paaaaljon paremmi verrattuna viimekautee ;)!

    VastaaPoista
  3. Liityin blogisi lukijaksi :)
    Kato munkin blogi: http://ddrreeaammss.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. vooi ootte nii kiva pari ja vähä poju näytti kivalt mitä vähä kerkesin kattoo teijän menoo tuol paikan pääl ! (:

    VastaaPoista
  5. oi Poju on niin söpö, varsinki ku se nosteli tuol radal nois käyntipätköis jalkojaan<3 hienosti menitte (:
    ps. mun blogi http://words-of-love-vw.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. mikä ton kolmannen ponin nimi on vasemmalta ekassa ryhmäkuvassa?

    VastaaPoista
  7. muistatko kuka tuomari? :D hienoja ootte!! )

    VastaaPoista