torstai 21. helmikuuta 2013

27. AINA EI VOI ONNISTUA

Eilen heppailtiikin vähän pidemmän kaavan mukaan, ekana mentiin Petran ylläpitoponille Leksalle ja sieltä sitten suoraan Pojulle. Mulla oli Pojulla taas valmennus ja edelleen se oli sitä samaa räpellystä kuin maanantainakin... Kevennettynä ravi oli ihan rentoa, mutta kun istuin alas, poni ravasi ensin rennosti, mutta sitten mä "annoin kaiken pois", josta poni jännitty ja mä en saanut tilannetta hallintaan, vaan levitin kädet ja jännityin itekin. Ja tein tän saman virheen niin pirun monta kertaa... Laukka taas oli ihan hyvää, mutta mä levittelen noita mun käsiä taas niin paljon! Kuvista ja videoista onneksi näkee omat virheet niin hyvin, että pakko itekin alkaa vähän miettiä mitä siellä oikein säätää.



 

Kerrankin sää suosi ja aurinko paisto, kun oli kamera mukana, jes! Otettiin sitten muutamia kuvia vielä narun päässä tunnin jälkeen - ekana poni vähän ihmetteli, että mitä se nyt joutuu vaan seisoskelemaan, mutta lopuksi kun sai ideasta kiinni, niin se poseeras ihan mielelläänkin.








No comments...

Tänään onkin sitten luvassa armotonta ilman jalustimia treeniä, nimitttäin meinasin olla laittamatta jalustimia ollenkaan satulaan kiinni! Joutuu sitten lantio kunnolla töihin ja luulis ton jalalla puristamisen ja pomppimisen sitten jäävän vähemmälle - well see, well see..

14 kommenttia:

  1. hihi kl panostus :D mut tosi kivoja kuvia!

    VastaaPoista
  2. hahah aww toi vika kuva, sun ilme :DDDDDDD
    mut joo ihanat te! ;)

    VastaaPoista
  3. saanko kysyy, mut mistä ostat sun KL:n vaatteet? kun ite en oo löytäny oikein mistään niitä

    VastaaPoista
  4. Kiva blogi :) millä ohjelmalla oot tehny ton bannerin ?? woulditellyou.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ja en ole tehnyt banneriani itse, kuten tuossa oikealla ylhäällä lukeekin:)

      Poista
  5. Haastan sut :) http://ssuffeli.blogspot.fi/2013/02/taas-haaste.html

    VastaaPoista