lauantai 2. maaliskuuta 2013

28. REENII REENII

Tämä ja viime viikko treenattiin ahkerasti tämän päivän koulukisoja varten ja nyt hieman selostusta treeneistä ennen huomista kisapostausta. Maanantaina tehtiin tunnilla lähinnä radan asioita, lisättyä ravia, laukkalävistäjiä ja loivaa kiemuraa ja lopuksi vielä rata kokonaisuudessaan. Rata meni aika sähläten, mutta ihan hyviäkin pätkiä mahtui joukkoon.

Keskiviikkona valmennuksessa jatkettiin radan asioiden kanssa, tehtiin lävistäjällä laukasta seis, käyntiin tai raviin ja ne sujuivat super! Poni esitti varmaan parasta laukkaa ikinä, kokosi, mutta säilytti energian, oli niin voittajafiilis. Ravilisäykset eivät nyt niinkään vakuuttaneet, mutta kokonaisuudessaan tunti sujui hyvin.

Perjantaina ratsastin ponin vielä läpi ennen kisoja, ravilisäykset, laukkalävistäjät, nostot, siirtymiset, ei mitään sen kummempaa. Poju oli aika hyvä, mutta ei mikään huippu, tosin pari pätkää oli ihan super. Lotta oli kuvaamassa ja saatiin aika hyviäkin kuvia pimeestä huolimatta. Jouduin vähän muokaamaan noita, joten laatu kärsi, mutta koitetaan selvitä.





2 kommenttia:

  1. Vautsi(: En kyllä yleensä heppablogeja lue, mutta sun blogiin ihastuin! Banneri on tosi kiva ja melkeempä kaikissa postauksissa laadukkaat kuvat(: Kirjotat hyvin ja pitkästi, oot myös hyvä ratsastaan.. (; Tsekkaathan mun lifestyle blogin..

    http://eveliinanblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista