tiistai 12. maaliskuuta 2013

30. PIKAISTA PÄIVITTELYÄ

No oonpas mä kiireinen, kun en taaskaan tänne oo kerennyt tulla päivittelemään! No nyt tulee sitten kuulumisia vähän pidemmältä ajalta, katsotaan mitä kaikkea muistan kertoa.

Ensinnäkin Pojun kanssa meillä on treenit sujunut aika hyvin, välillä tosi hyviä pätkiä ja välillä sitten ei mitään erityisesti mainittavaa. Ollaan tehty enimmäkseen väistöjä, pysähdyksiä, keskitytty mun käsiin ja istuntaan, ponin rentouteen ja just kaiken kaikkiaan kokonaisuuteen. Väistöihin ollaan VIHDOIN saatu jotain tolkkua ja muut ylläolevat parantuvat pikkuhiljaa - mutta hiljaa hyvä tulee, eikö?

Sitten pakko mainita, nimittäin tänä vuonna olin ekan ja todennäköisesti myös vikan kerran (harmi!) pulkkaratsastusta viime tiistaina. Vedettiin Lotan vuokraponilla pitkin maastoja tuhatta ja sataa, en ees muistanu kuinka hauskaa se olikaan. Jos ette oo vielä tänä vuonna mennyt, niin suosittelen, jos vaan tilanne ja sopiva poni tulee vastaan, ihan parasta!

Viikonloppuna taas olin kaverini Kitin mukana tallilla ja pidin Kitille ja Desvalle tunnin, en muistanut että sekin on niin kivaa. Ihme hehkutusta, mutta joskus pidin leikkimielisesti kavereille tunteja Nuuksiossa, mutta nyt kyseinen "harrastus" on jäänyt taka-alalle, niin olipa niin hauskaa laittaa muut vaihteeksi paiskimaan töitä!

Sunnuntaina olin myös Horse Fair messuilla, hyvin siellä sai päivän kulutettua, lähinnä kojuja kiertelemässä, mutta käytiin me myös katsomassa muutama näytös. Tosi hyviä oli kaikki ja Pojun tarhakaveri Jokeri esiintyikin siellä! Herra käyttäyty tapansa mukaan super hyvin ja oli kuin vanha tekijä. Mitään en ostanut ja hyvä niin, koska tällä hetkellä mulla ei ole mitään must have -heppakamaa, niin ei sitten mihinkään turhaan kuluttanut rahojani. Mitä te tykkäsitte tämän vuoden messuista?



Kuvat c. Petra

8 kommenttia:

  1. Nii etkö enää ratsasta minttua?

    VastaaPoista
  2. tulbsiii en nähny sua höhö :( nomutta kiva postaus jaja hienoi kuvii ;) noei.. olikyl iha kivat messut et itte ajattelin mennä ens vuonna kans :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no on kyllä hienoja ;)!! niipä harmi ja kumma ku ei nähty :D

      Poista
  3. Kiva postaus! :) Tiiätkö mikä heppa tää näissä messukuvissa on? Kauniskasvoinen laiheliini ja ihana toi läsi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) juu siis hän on just tää jokeri, rh's totally joker oikealta nimeltään :)

      Poista
  4. http://sillas.kuvat.fi/#/kuvat/2013/10032013_hhf/DSC_0940.jpg
    onks toi sama heppa? :)

    VastaaPoista