keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

29. KESKIVERTO KISAPÄIVÄ

Huominen kisapostaus... krhm... noo parempi myöhään kun ei milloinkaan! Yksinkertaisesti ei vain ollut fiilistä kirjoittaa, niin en väkisin viittinyt alkaa postausta väkertämään. Elikkä siis, oltiin nyt lauantaina kisoissa Kotisillan tallilla Karjalohjalla ja luokkana oli HeB. Lotta oli kisoissa mukana hoitamassa ja meidän piti kuvata kisapäivä videopostaus, mutta sitten tulikin aamulla sen verran kiire, ettei siitä tullut mitään.

Lähtölistoissa ei ollut ollenkaan aikataulutusta, vain alkamisaika, joten saatiin aamulla varata ihan reippaasti aikaa, ettei sitten tulisi kiire. Päästiin suurimpiirtein aikataulussa liikkeelle, mutta mulla oli silti pieni stressi, että keretäänkö varmasti tarpeeksi ajoissa. Kisapaikalla meillä olikin sitten varmaan parikin tuntia aikaa, joten ei otettu ponia heti ulos kopista.

Verkka-aika oli vain 10min, joten käveltiin ponin kanssa aika pitkään siinä ulkokentällä, ennen kuin päästiin maneesiin. Verkassa poni oli ihan ok, vähän ryhdikkäämpi kuin kotona, välillä taas halus painaa vaan menemään, jolloin painui turhan alas. Verkkailin laukassa, jonka jälkeen aloin hakemaan hyvää ravia ja laukasta seis, loppujen lopuksi poni tuntui ihan hyvältä ennen radan alkua.




Oltiin ensimmäisiä meidän verkkaryhmästä, kuten viimeksikin, niin mähän pelkäsin, että unohdan taaas radan. Radalla poni tuntui ihan ok, painoi vain liikaa kädelle ja lopulta luotiviivan alle, minkä oikeastaan tiedostin selkään, mutten kuitenkaan korjannut... tyhmä minä. Keskityin vähän liikaa itse siihen radan muistamiseen, että unohdin itse ratsastuksen, mutta ei se nyt meidän huonoinkaan rata ollut. Radan jälkeen sanoin, että oon ihan tyytyväinen, kävi miten kävi.



Possat oli tasan 57% ja tuomarin kommentti oli Poni liikkuu energisesti. Pyrkii ajoittain kuolaimen alle. Pehmeyttä ja täsmällisyyttä siirtymisiin.

Kun sain paperin käteen, niin ensin olin vähän silleen, että no oli aika tiukka arvostelu, mutta videolta nähtynä ja viimeistään Tarjan kanssa läpi käytynä tajusin, että olisi saanut olla tiukempikin arvostelu. Enimmäkseen harmitti, että ne asiat mitä ollaan kotona hinkutettu ja viilattu (sisääntulot, pysähdykset, laukkalävistäjät, siirtymiset) menivät ihan penkin alle... Toisaalta esim. keskiravi meni ihan ok, mitkä lähes aina kotona karkasivat laukalle!

Kokonaisuudessaan päivä meni ihan kivasti, paikka oli kiva ja taso aika kova! Ajattelin, että sitten kun saadaan oikeasti semmonen rata, mihin oon tosissaan tyytyväinen, niin teen videokoosteen meijän tokasta radasta (ekaa ei ole videolla, siksi toinen) ja viimesimmästä, että näätte, miten ollaan kehitytty kisatilanteessa. Jos nyt miettii, niin siitä on vaan puoli vuotta, kun poni starttasi ensimmäiset koulukisansa ja nyt se saa lähes 60% tulosta Helposta B:stä.

Ulkoasu uudistuu tässä pikkuhiljaa, en oo vielä ihan varma mitä haluan, mutta mainitsen sitten jossain postauksessa kun kaikki on valmista. Sivuihinkin tulossa lisäystä, toivottavasti saisin muokattua ulkoasusta yhtä kivan kuin mitä banneri on, mä ainakin tykkään siitä aivan super paljon, entäs te?

26 kommenttia:

  1. Banneri on tosi hieno! Minttu on supersulone tossa (jos ees on minttu) :DD

    VastaaPoista
  2. Eks sä enää ratsasta minttua...?
    Ja kiva banneri

    VastaaPoista
  3. Just siisti rata (; ootte pojun kaa suber pari ja tykkn toosi paljon uudesta bannerista! (:aivan ihana! ♥

    VastaaPoista
  4. Millon teet Mintusta postauksen?

    VastaaPoista
  5. ää mimpe näyttää iha oudon vaaleelta tos bannussa! :D jännä ku leksan talvikarva aina tummenee ja mintul vaalenee(?) :D mutjoo ootte hienoi, ihana toi banne tuitui ja nii ootte parhait ;) :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niipä se on outoo ku se on jola vuos erivärine XD vaikuttaa vissii ain mis vaihees on klipattu :D kiittii!

      Poista
  6. voi ihana banneri ja meette superhienosti (: mintusta jotain kuvia jossai vaiheessa ? :3

    VastaaPoista
  7. kiitos ja joo jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
  8. toi banneri on aivan super! ja nuo kisathan meni aika kivasti, tosiaan no siis toi koulaimenalle painuminen oli vähä harmi ku muute poju näytti aika rennolta verrattuna aikasempiin ;) tsemppii teille jatkoon!

    VastaaPoista
  9. banneri on ihana ja minttu on hassunnäkönen, mut supersöpö! :D

    VastaaPoista
  10. Ihania kuvia, kiva video ja banneri on aivan ihana? :)

    VastaaPoista
  11. Ihana toi kuva missä sä oon punanentakki päällä, Poju näyttää siinä joltain suloiselta nallekarhulta. Kuka ratsastaa Mintua jos sä et enää hirveästi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kivasta kommentista:) mintulla käy nykyään kaksi uutta vuokraajaa :)

      Poista
  12. Miten eeeeeeehana banneri ja ulkoasu heiii (;; mut D44 kyll noi valkoset reunat on iha perseellää /::

    VastaaPoista
  13. onks toi minttu bannerissa o; en todellakaan tunnistanu :D ja minkälaisii ne mintun uudet vuokraajat on ? ja mikset enää ratsasta mintulla niin paljoo ? :c Minttu on aivan ihana <3 Voisitko tehdä videopostauksen tallilta kun en óle semmoisia viimeaikoina nähnyt..?(: Katon aina sun ja mintun kesävideoita tubesta :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu onhan se :) ja joku pikkutyttö ja pienikokonen aikunen, sen tarkemmin en tiiä:) ja voisinhan mä tehdä, mutta jotenkin koskaan ei meinaa saada aikaseksi:D

      Poista
  14. aivan ihana toi uus banneri <3 tykkäään! ihan kivaltahan toi teijän meno näyttää :) ja mikä kamera sulla on/ millä kuvaat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos :) ööm no mulla on sonyn videokamera, järkkäri aika antiikkinen ja siksi harvoin käytössä, suurin osa kuvista on kavereiden kameroilla otettu eli ihan joka merkkiä ja mallia löytyy :D

      Poista