lauantai 20. lokakuuta 2012

4. HIHS 2012

Perjantaina mulla oli Mintulla siis viimenen valmennus vielä, ennen kun poni lähti kotiin. Valkku ei kuitenkaan sujunut niin hyvin, koska ponilla oli mennyt maha jostain sekasin ja se uupui kauhean nopeasti. Ehdittiin alkutunnista kuitenkin hypätä muutama pikkuruinen este ja tehdä vähän nostoja, mutta varsinaista tehtävää ei vielä ehditty aloittamaan. Mintulle annettiin antibaktia ja juotin sille vettä, niin se alkoi pikkuhiljaa piristymään. Illalla mun vanhemmat kuljetti Mintun vielä kotiin ja ehjänä pääsivät perille, ja siinä vaiheessa poni oli alkanut jo toipua.

Menin vielä Pojulla itsenäisesti, ravissa tehtiin ihan perus ympyröitä ja taivuttelin reilusti, mutta poni oli jotenkin aivan hirmu jäykkä. Pojulle on tulossa tässä lähiaikoina hieroja, että jos se sitten auttaisi jumeihin ja alkaisi treenitkin sujua paremmin. Laukassa tein niin, että lävistäjältä jatkoin vastalaukassa, oikeata laukkaa oli kauhean vaikea ylläpitää, mutta vasen sujui ihan hyvin.

Perjantaina illalla vielä suunnattiin Liisan ja Ninan kanssa HIHS:in iltanäytökseen. Siellä sitten kierrettiin lähinnä kojuja ja katottiin tietysti myös välillä näytöksiä. Tänään mentiin Liisan kanssa vielä päivänäytökseen ja tänään vasta sitä aikaa kuluikin niissä kojuissa. Tuossa alla vielä kaikista ostoksista kuvat ja lyhyet selitykset. Päästiin jouduttiin ruudulle Liisan kanssa kahteen kertaan, enkä itse tajunnut sitä vasta kun kaverit pommitti viesteillä, että nähtiin teijät.


Kingslandin tuommonen beige huppari, oli ihan reippaassa alessa, Liisa yllytti ja oli niin kiva, että ostin sitten sen. Oikee hinta olis ollut 115, mutta tää oli alennuksessa 50e.



Kinglandin kaksipuolinen toppaliivi, sininen ja musta. Tuo sininen ei ole kyllä noin räikeä, mitä tossa kuvassa. Rakastuin tähän ja vaikka olikin tosi kallis, niin päädyin ostamaan, koska toppaliviin ostamista oon miettinyt jo jonkin aikaa. Tällä oli hintaa 169e ja oli vissiinkin ihan normaali hinta.


Ainoa asia, mikä perjantaina tarttu mukaan, Kingslandin ruskea villaneule hupulla. Ihanan lämpönen ja värinen, talvea varten tosi hyvä. Hintakin oli ihan naurettavan pieni, 25e, joten en montaa hetkeä miettinyt tän kohdalla.


Mikä KL-pelle mustakin on tulossa, mutta tämmöstä pipoa oon himoinnut vaikka kuinka kauan ja tää väri miellytti eniten, niin päädyin sitten ostamaan. Tykkään kun nää pipot on niin tiukkoja, eikä kokoajan valu silmille! Hintaa oli tällä 50e, tingittyä tuli vahingossa.


Ensisijaisesti ostin tämmösen blingiotsapannan Pojulle, toivottavasti sopis hyvin, rakastuin tähän kyllä niin kovasti! Hintaa oli kyllä mun kukkarolle vähän turhan paljon, 35e, mutta toivottavasti olis sen arvonen ja blingit pysyisivät.


Mintulle turkoosit pony-kokoset pintelit, huopaa en löytänyt sävy-sävyyn vaikka kuinka etsin, pitää kattoa, jos joskus löytäisin. Kuvassa näyttää paljon tummemmilta, mitä nuo oikeesti ovat. Hintaa näillä ei mun mielestä ollut kauheesti, 20e.


Tässä vielä kaikki ostokset, en edes itse uskalla laskea kuinka paljon mulla palo rahaa tuolla!

Mulla oli vahingossa anonyymi-mahdollisuus poissa päältä, mutta nyt saa taas kommentoida, sori!

32 kommenttia:

  1. Ihania KL:n vaatteita ja muutkin ovat kivoja! :)<3
    Ihana varsinkin tuo toppaliivi! (:

    VastaaPoista
  2. voi että mun kl sekopääää <3 mut nii ihana äwwäwäwäwwäwäwäww! varastan nuo ku tuun teille ;)

    VastaaPoista
  3. mistä löysit ton kingsland neuleen, ite en ainakaan törmänny vaikka siel olinki :) harmi sinänsä koska etin just halpaa neuletta HÖH :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ööm en muista yhtää mist toi oli :/ aijaa, harmi :(

      Poista
  4. Toi banneri on tosi hieno! Haluisitko tehä mullekki? Antaisin kuvat. :)

    VastaaPoista
  5. uuu toi huppari oli nii kiva ja toi otsapanta ja onhan toi toppaliiviki iha mukava ja toi pipo XDDDDDDD ja pintsut XDD nolis

    VastaaPoista
  6. ääääh. just ihania kamoja <3 voi että ku itteeki himottais nuo .. :DD

    VastaaPoista
  7. Mil toi banneri on tehty? ja kivan näköisiä vaatteita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä en tiedä, kun mun kaveri on tehnyt sen :) kiitos!

      Poista
  8. miks mä en löytäny perjantaina tommosta ruskeeta kl-neuletta, epii :DD

    VastaaPoista
  9. hihii:) näin sut hihsissä lauantaina kiertelemässä kojuja :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha :D no ei ihmekkää ku siellä me suurin osa ajasta oltiinki! :D

      Poista
  10. Ihana toi toppis <33 sul meni 349e. haha! :D mite sul on varaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ounou no maksan näitä koko loppuikäni takasin :D ...

      Poista
  11. tulppuu, sust on tullu todelline KL lapsi nyt ;) mut kivoi kamoi löysit, ite en löytäny mitää :( mut hei see you someday, tuu mun kaa horse and houndii! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voisua :( no en varmasti tuu ainakaa 2 vuotee shoppailee yhtää mitää..!

      Poista
    2. XDXD no kyl mä pari juttuu sielt laitoin lahjatoivelistalle ;) mut lähet mun makutuomariks ;)

      Poista
  12. kui kivoi noi ! me ei ees ehitty ostaa mitää, en tajuu mihi se aika vaa katos :( näytti siel sittenki olevan aika paljonki kaikkee kivaa ja toi pipo on niin kiva, kaunis oot myös ! :))

    VastaaPoista
  13. hei näin sut HIHSissä telkkarin kautta ! :D

    VastaaPoista
  14. ihania kamppeita!♥ itelläs on sitte varaa ;) sovit jopa poniesi kanssa yhteen väriesi kera! ;) ite taas käytän vaan kaapista löytyviä kohtuun hyviä ja " hienoja " vaatteita :D joskus kyllä täytyy ostaa VÄHÄN jtn uutta mutta joo silleesti...

    VastaaPoista
  15. ihania varusteita! mää haluaa ton kingslandin pipon ja neuleen ja kaikki : DD

    VastaaPoista
  16. Eikää, mä luin tän postauksen vasta nyt mut oikeesti mä en oo varmaa ikinä nähny tollasta beigee kl hupparii?! :o vähä mäkin haluuun! ja se villaneule 25e!? omg miten mä en löytäny tommosii sillo? XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heheeh se on IHANA <3 haha katos se on taitolaji toi lompakon tyhjennys ;);)

      Poista