tiistai 23. lokakuuta 2012

5. HAASTE LIEBSTER BLOG

Sunnuntaina mulla oli Pojulla valmennus, pääsi uusi otsapanta ja pintelitkin käyttöön jo! Ravissa haettiin lähinnä pyöreyttä ja ulkoapuja, laukassa tehtiin sellaista tehtävää, että joka toisen koulukirjaimen kohdalla seis ja uusi laukannosto, MUTTA harjoitus piti tehdä pelkällä istunnalla. Huhhuh, sai siinä oikeesti käyttää kroppaansa, välillä vahingossa otin kädelläkin, mutta helpompaan suuntaan eli vasemmalle tuli muutama todella hyväkin  kerta ihan istunnan voimalla.

Maanantaina olin kuvaamassa Alisaa ja sen vuokraponia, joten ihan talliton päivä siitä ei tullut, toisin kun tästä päivästä, jonka pyhitin vain kokeisiin lukemiseen. Tai sitten ei, sopivasti muistin, että mut oli haastettu Mirandan toimesta, ja ajattelin nyt tulla vastaamaan haasteeseen, kun en "parempaakaan" tekemistä keksinyt.

HAASTE: LIEBSTER BLOG

Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster palkinnon ajatuksena on saada huomiota niille blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa. 

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle
Tackar Miranda
2. Valitse viisi blogia (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa
3. Jokaisen haastetun henkilön täytyy vastata niihin yhteentoista kysymykseen jotka haasteen antaja on esittänyt ja postata vastaukset blogiinsa.Valitse sitten 5 uutta haastettavaa ja linkitä heidät postaukseesi. Keksi 11 uutta kysymysta joihin haastettujen tulee vastata. Älä haasta sitä henkilöä, jolta sait tämän. EN HAASTA KETÄÄN.

1. Tavoitteesi ratsastajana?
Tietenkin kehittyä ratsastajana, yrittää saada omasta ratsastuksesta helpon ja vaivattoman näköistä, ja oppia ratsastamaan erillaisia poneja. Kisata koulua ja esteitä ainakin seura- ja aluetasolla, enempää en voi sanoa tavoitteeksi, loput alkaa menemään ennemminkin haaveiluksi.

2. Tämänhetkinen toiveesi olisi?
Ei mulla kai mitään suurempaa, kun että olispa jo kesä... vihaan kylmyyttä ja pimeyttä, hyihyi!

3. Onko lemmikkejä, jos on niin kerro niistä + kuvia!
Onhan meillä koira, puolvuotias urospentu Mörkö tai Rönttä, kuten mä sitä kutsun. Ei se todellakaan oo enään noin pieni, kun noissa kuvissa, mutta kun ei oo tullu kuvailtuu sitä nyt, ku se ei enää oo noin syötävän suloinen!




4. Mihin menet peruskoulun jälkeen ?
Lukioon, mutta en tosiaankaan tiedä, että minne!

5. Kerro ystävistäsi
No ystäviä mulla ei oo mitenkään kovin suurta joukkoa, mutta sitäkin tärkeempiä! Tuntuu, ettei aika vaan meinaa riittää koulun ja tallin ohella, mutta kyllä sitä onneksi onnistuu aina välillä järjestämään.


Paras talliposse ikinä!

6. Paras leiripaikka ?
Perniön ponitalli ehottomasti! Oon ollut hóll-issikkatallilla pohjosessa ja Hämeenlinnassa Talli Verrattomalla Perran lisäksi ja ei nekään huonoja oo ollut, mutta Perra on ollut todellakin paras! Ihanat ponit, vetäjät, tilat, porukka ja kaikki, en voi kun suositella!

7. Harrastatko muutakin kuin ratsastusta, mitä?
Noup, ei kerkii! Oon harrastanu aiemmin kanteleen ja pienon soittoa ja tanssinu balettia ja show-tanssia, mutta aika ja innostus loppunu kaikissa.

8. Kerro lempi ponistasi/hevosesta.
Minttu ehdottomasti, siit on tän vajaan 3 vuoden aikana tullut niin tärkee ja korvaamaton! Sai sen todellista luonnetta aika pitkään odotella, mutta nyt siitä on tullu melkeen kun ystävä. Melkeempä aina vastassa korvat tötteröllä höristen :)


9. Mitä teet mieluiten vapaa-ajalla?
Oon tallilla ja kavereitten kaa, nukun, dataan, katon telkkua, syön HYVÄÄ ruokaa ja chillailen vaan!

10. Kuunteletko musiikkia, mitä?
Joo, NRJ aina päällä, en voi olla mun huoneessa jos radio ei oo päällä, liian hiljasta.

7 kommenttia:

  1. mulla on sulle post it-tunnus mun blogis!:)

    http://karojaleo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. sulle on post it-tunnus mun blogis! ;)

    http://alisajahepat.blogspot.fi/

    oho karoki oli jo antanu sulle :Ddd

    VastaaPoista
  3. alisa ja karo joo käyn kattoo ;D

    VastaaPoista
  4. voi tui toi meijän kuva <3 oot ihana :)

    VastaaPoista